به گزارش مشرق، مقام معظم رهبری در پیامی به زائران بیتاللهالحرام، ۶ مصداق امروزی آیین برائت از مشرکین و مستکبران را بیان فرمودند.
در بخشی از پیام معظمله آمده بود: آئین برائت که به معنی بیزاری از همهی بیرحمیها و ستمها و زشتیها و فسادهای طواغیت هر زمان و ایستادگی در برابر زورگوئی و باجگیری مستکبران دورانها است، یکی از برکات بزرگ حج و فرصتی برای ملتهای مظلوم مسلمان است. امروز برائت از جبههی شرک و کفر مستکبران و در رأس آن امریکا، به معنی برائت از مظلومکشی و جنگافروزی است، به معنی محکوم کردن کانونهای تروریسم از قبیل داعش و بلکواتر آمریکایی است، بهمعنی نهیب امت اسلامی بر سر رژیم کودککش صهیونیست و پشتیبانان و کمککنندگان آن است. بهمعنی محکومیت جنگافروزیهای آمریکا و دستیارانش در منطقهی حساس غرب آسیا و شمال افریقا است که رنج و مرارت ملتها را به نهایت رسانده و هر روزه مصیبتهای سنگینی بر آنان وارد کرده است. بهمعنی بیزاری از نژادپرستی و تبعیض بر اساس جغرافیا و نژاد و رنگ پوست است، بهمعنی بیرازی از رفتار استکباری و خباثتآمیز قدرتهای متجاوز و فتنهانگیز دربرابر رفتار شرافتمندانه و نجیبانه و عادلانهئی است که اسلام همه را به آن دعوت میکند.
بیشتر بخوانید:
یکی از مصادیق برائت از مشرکین که در پیام مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته بود، برائت از مظلومکشی و جنگافروزی است.
رژیم آمریکا و اذناب این رژیم بویژه صهیونیستها و سعودیها یدطولایی در مظلومکشی و جنگافروزی در اقصی نقاط دنیا دارند. از کلمبیا و هندوراس و پاناما در آمریکای جنوبی و مرکزی تا بوسنی در اروپا و سومالی در آفریقا و فلسطین و عراق و افغانستان و یمن در غرب آسیا. در جای جای دنیا ردپای جنایتکاری و مظلومکشی و جنگافروزی آمریکاییها و اذناب این رژیم سفاک به آشکارترین شکل ممکن قابل رویت است.
پرداختن به تمام مصادیق مظلومکشی و جنگافروزی آمریکا مثنوی هفتاد من است؛ در ادامه تنها به بخشهایی از جنایتکاری آمریکاییها و اذنابش اشاره میکنیم.
مظلومکشی و جنگافروزی آمریکا در بوسنی
پس از فروپاشی یوگوسلاوی در سال ۱۹۹۲، بالغ بر ۹۸ درصد از مردم بوسنی به استقلال این کشور رأی دادند؛ امری که موجب تشکیل یک کشور اسلامی در مرکز اروپا میشد و به هیچ وجه با استراتژی جهانخوارانه سردمداران واشنگتن در نخستین سالهای پس از جنگ سرد، همخوانی نداشت؛ بویژه آنکه از منظر استراتژیستهای آمریکایی، اسلام اصلیترین مانع بر سر راه خوی تجاوزگری و جهانخواری حاملان گفتمان لیبرال دموکراسی دروغین محسوب میشد.
بر همین اساس، در همان سال ۱۹۹۲، با چراغ سبز و دسیسه طراحی شده از سوی آمریکاییهای جنگافروز، شبهنظامیان صرب در نهایت قساوت و بیرحمی به شهرهای مسلماننشین بوسنی حمله کردند و اقدام به نسلکشی و کشتار مسلمانان بوسنی کردند. صربهای نژادپرست که از پشتیبانی نیروهای تروریست آمریکایی برخوردار بودند، فقط در یک روز، ۸ هزار تن از مسلمانان مظلوم شهر سربرنیتسا بوسنی را کشتند و به زنان این شهر تجاوز کردند.
جنایتهای آمریکا در افغانستان
از ۱۵ مهر ۱۳۸۰ ( ۷ اکتبر ۲۰۰۱) که نظامیان تروریست آمریکایی به افغانستان لشکرکشی کردند تا امروز، مردم مظلوم افغان هر روزه با رخدادهای جنایتبار و تروریستی از سوی آمریکا و اذنابش مواجه میشوند.
در شهریور ۱۳۹۰، مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان اعلام کرد بر اساس گزارش بیمارستانهای ولایتهای شرقی افغانستان، مهمترین دلیل تولد کودکان با نارساییهای کلی جسمی و ذهنی در این مناطق، استفاده نیروهای آمریکایی از سلاحهای شیمیایی بوده است. بر اساس اطلاعیه مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان، گزارشهایی مبنی بر اینکه آمریکا در سالهای اولیه تجاوزش به افغانستان از تسلیحات حاوی مواد شیمیایی و رادیو اکتیو در نقاط مختلف این کشور استفاده کرده، وجود دارد.
در همان مقطع تابستان سال ۱۳۹۰، سایت افشاگر ویکیلیکس گزارش داد، آمریکا برای اینکه بتواند کماکان علیه مردم افغانستان از تسلیحات ممنوعه استفاده کند، مانع تصویب کنوانسیون منع استفاده از بمبهای خوشهای در پارلمان افغانستان، میشود.
تروریستهای آمریکایی در روز ۲۴ فروردین ۱۳۹۶، به بهانه مقابله با داعش، بزرگترین بمب غیراتمی خود موسوم به «مادر بمبها» را در ولسوالی «اچین» ولایت ننگرهار واقع در شرق افغانستان پرتاب کردند. حامد کرزی رئیسجمهور پیشین افغانستان در واکنش به این اقدام آمریکا گفت: منطقهای که آمریکاییها در آن اقدام به پرتاب مادر بمبها کردند محل سکونت صدها خانوار افغان بود و این منطقه دیگر قابل زیست نیست، چرا که آب و خاکش آلوده شده و ساکنان آن تا ۵۰ سال آینده نیز از اثرات این بمب رنج خواهند برد.
حجم کشتار مردم و مظلومکشی ارتش تروریستی آمریکا در افغانستان از زمان حمله به این کشور در ۱۵ مهر ۱۳۸۰ بسیار بالا بوده است و با توجه به پنهانکاریهای وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) تاکنو آمار دقیقی از تلفات غیرنظامیان افغان در نتیجه تجاوز آمریکا گزارش نشده است؛ با این وجود برخی تحقیقات مستقل، تعداد کشتههای غیرنظامی افغان در نتیجه تجاوز آمریکا را دهها هزار نفر تخمین زدهاند.
پروفسور مارک هیرالد استاد دانشگاه نیوهمشایر آمریکا در گزارش تحقیقی خود تحت عنوان «پروندهای برای قربانیان غیرنظامی در بمباران آمریکا در افغانستان» نوشته است: فقط طی دو ماه ابتدایی تجاوز آمریکا به افغانستان از ۷ اکتبر ۲۰۰۱ تا ۷ دسامبر همان سال (۱۵ مهر تا ۱۵ آذر۱۳۸۰) ۳۸۰۰ غیرنظامی افغان توسط آمریکا کشته شدند.
کشتار شهروندان عراقی توسط تروریستهای آمریکایی
ارتش تروریستی آمریکا در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۳۸۱ برابر با ۲۰ مارس ۲۰۰۳، به بهانه دروغین انهدام تسلیحات کشتار جمعی عراق به این کشور حمله کرد؛ جالب آنکه به اذعان خود مقامات وقت آمریکا از جمله کالین پاول وزیر خارجهشان، هیچ تسلیحات کشتار جمعی در عراق یافت نشد و ادعای سردمداران واشنگتن در این رابطه یک ادعای دروغ و فقط بهانهای برای تجاوز و کشتار مردم عراق بود.
این تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به عراق در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۹۰ به پایان رسید و در این ۸ سال، ۸ ماه و ۲۸ روز، تروریستهای آمریکایی انواع و اقسام جنایتها و مظلومکشیها را در عراق مرتکب شدند؛ جنایتهایی که برای پرداختن به همه آنها نیاز به تحریر چندین جلد کتاب قطور است.
فقط ذکر یک نمونه از اقدامات سبعانه آمریکاییها در عراق، عمق خوی درنده و وحشیانه نظامیان تروریست آمریکایی را ثابت میکند. کریس کایل یکی از اعضای تروریست یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا بود که از زمان تجاوز آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، چهار بار به این کشور اعزام شد. کایل به عنوان تکتیرانداز به سمت صدها شهروند عراقی تیراندازی کرد و ۲۵۵ تن از آنها را که غیرنظامی بودند، کشت و به شیطانالرمادی معروف شد؛ نکته قابل تامل آنکه کایل بواسطه تیراندازی به سمت شهروندان عراقی وکشتن آنها، بارها مورد تقدیر وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) قرار گرفت و چند مدال نقرهای از جانب آنها دریافت کرد. کایل این تروریست آمریکایی در کتاب خاطرات خود نیز به کشتار شهروندان مظلوم عراقی، افتخار کرد!
یمن؛ صحنه سفاکی عریان آمریکا و نوکران سعودیاش
اتفاقات پنج سال اخیر یمن، نشانه آشکاری از سبوعیت آمریکا و اذناب منطقهایاش از جمله رژیم سعودی است؛ آنچه در یمن توسط ارتش متجاوز سعودی با تسلیحات و بمبهای آمریکایی رخ میدهد مصداق بارزی از خوی درنده مستکبرین در مظلومکشی و جنگافروزی است.
مطابق با گزارش ارائه شده توسط آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل،در نشست روز جمعه ۴ مرداد شورای امنیت سازمان ملل با عنوان «کودکان و درگیریهای مسلحانه»، در نتیجه تجاوز رژیم سعودی به یمن ، فقط در سال ۲۰۱۸، بالغ بر ۱۶۸۹ کودک یمنی جان خود را از دست دادهاند.
در ۸ تیر ۹۸ نیز سازمان ملل طی گزارشی تصریح کرد: بیش از ۷۵۰۰ کودک یمنی در نتیجه پنج سال و نیم حملات هوایی، جنگ و مینگذاری نظامیان رژیم سعودی جان خود را از دست داده یا زخمی شدهاند.
در این گزارش آمده بود: در حملات هوایی سعودیها، مدارس، بیمارستانها و جشنهای عروسی هدف قرار گرفتهاند. شهروندان غیرنظامی یمنی بیشترین آسیب را از این درگیریها متحمل شدهاند و هزاران نفر از آنها جان خود را از دست دادهاند و وخیمترین بحران انسانی جهان شکل گرفته است و یمن در آستانه قحطی قرار گرفته است.
از سویی دیگر، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) روز یکشنبه ۹ تیر ۹۸ به اوضاع وخیم یمنیها در جنگ تحمیلی سعودیها اشاره کرد و افزود که دیگر ارائه کمکهای ضروری به مردم یمن غیرممکن شده است.
در گزارش یونیسف آمده بود که قطع حقوق کارمندان یمنی سبب کاهش ساعات کاری برخی از ارگانهای حیاتی از جمله مراکز درمانی، مدارس، مراکز تأمین آب شرب و مختل شدن سایر خدمات اجتماعی ضروری در یمن شده است.
همچنین بر اساس جدیدترین گزارش وزارت بهداشت یمن، حملات ائتلاف و محاصره همه جانبه رژیم سعودی علیه این کشور باعث شده تا بالغ بر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال یمنی با سوء تغذیه مواجه شوند و طی آن هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست میدهد.
مطابق آمار تکان دهنده دیگری که از جنایتهای پنج ساله سعودیها در یمن توسط وزارت بهداشت این کشور منتشر شده است، بیش از ۱۰۰ هزار یمنی در نتیجه تجاوزات رژیم سعودی، دچار نقص عضو شدهاند؛ همچنین بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار یمنی طی ۵ سال اخیر به بیماری وبا مبتلا شدهاند.
همچنین این موضوع نیز برای جهانیان آشکار است که تسلیحات و بمبهایی که سعودیها با آنها، به کشتار مردم و کودکان یمنی میپردازند، غالبا از ناحیه کمپانیهای آمریکایی تامین میشود و این تسلیحات نتیجه همان قرارداد ۳۰۰ میلیاردلاری است که در اردیبهشت ۹۶ در سفر ترامپ به ریاض میان آمریکا و رژیم سعودی منعقد شد.
روز پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، وقتی رژیم سعودی یک اتوبوس حامل حدود ۴۰ دانشآموز دبستانی یمنی بین ۶ تا ۱۱ ساله را با بمبی هدف قرار داد، بنا بر گزارش شبکه آمریکایی «سی ان ان» مشخص شد، بمبی که سعودیها با آن ۴۰ کودک معصوم یمنی را کشتند، یک بمب آمریکایی از نوع بمب ۲۲۷ کیلوگرمی MK ۸۲، ساخته شرکت آمریکایی «لاکهید مارتین» بوده است.
موارد ذکر شده در بالا، تنها بخشهای کوچکی از مظلومکشی و جنگافروزی آمریکاییهای مستکبر است.